Ideeën voor presentaties door groepen kinderen

Ideeën voor presentaties door groepen kinderen

De zes verhalen kunnen goed gebruikt worden als basis voor (toneel)presentaties door groepen kinderen. We dragen hier bij elk verhaal ideeën daarvoor aan. Aan de presentaties kunnen veel kinderen meedoen. Naast de hoofdrollen is er genoeg gelegenheid om bijvoorbeeld lakeien, meedansende spoken of vogels het toneel te laten bevolken. De liedjes kunnen goed gebruikt worden bij een presentatie. Ze lenen zich heel goed voor aankleding met toneel en dans.

Onze suggesties hoeven natuurlijk niet per se opgevolgd te worden. Eigen ideeën – vooral van de kinderen zelf – zijn meer dan welkom! Als alle verhalen op de website staan, zullen we het mogelijk maken eigen ideeën of filmpjes van presentaties in te sturen. Zo kunnen we elkaar in Nederland en België inspireren!

Vanzelfsprekend kunnen de liedjes ook los van het verhaal gebracht worden, al of niet aangevuld met dans en toneel. Op deze website kunnen de karaokeversies en de bladmuziek van alle liedjes gratis gedownload worden.  U kunt alle kanten op!

 

Veel speelplezier!

Fred van Geest  (met dank aan Trees en Truus, dat ik nog meer mocht zeggen op hun site!)

 

Beste kinderen, juffrouwen, meesters, leidsters en leiders en wie we nog vergeten,

Fred biedt alles gratis aan. Dat is lief van hem! Maar willen jullie dan wel de CD netjes bestellen (en niet kopiëren), want anders gaat hij failliet en dan is het met ons ook gedaan (want daar weten we dan nog even geen raad op!)

Trees en Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.